Proizvodi

Regenerati

Od plastičnih regenerata nudimo polietilen visoke i niske gustoće (za ekstruziju folije i brizganje), polipropilen i postindustrijski polistiren.

Opširnije...

Folije

Ponuda obuhvaća višenamjenske zaštitne PE-folije iz primarnog polietilena (LDPE i HDPE) i vlastitih regenerata, sa širokom primjenom u industriji i domaćinstvu.

Opširnije...

Ambalaža

Proizvodimo različite vrste PE-vreća namijenjenih uporabi u industriji i domaćinstvu. Osim standardnih dimenzija nudimo, u skladu sa specifikacijama kupca, i vreće drugih veličina.

Opširnije...

O nama

Brković d.o.o. obiteljska je tvrtka koja se više od 30 godina bavi preradom plastičnih otpadnih materijala. Tvrtka je izrasla iz obrta Prerada plastičnih masa, koji je osnovan 1978. godine, a kao pravna osoba Brković d.o.o. registrirana je 1990.

Tvrtka posluje na vlastitom poslovnom prostoru površine 5000 m² u Svetoj Nedelji i ima 40 zaposlenika. Svojom osnovnom djelatnošću – razvrstavanjem te mehaničkim recikliranjem ambalaže i ostalog plastičnog otpada u regenerate, ambalažu i foliju za graditeljstvo, poljoprivredu, industriju i domaćinstvo – Brković d.o.o. uvelike pridonosi očuvanju okoliša.
Opširnije